Hoger in Google

Wil jij ook met je website hoger in Google komen?
Wij helpen je daar dan ook graag mee!
Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
hoger in google komen | website hoger in google | hoger in Google

Snelle reactie binnen 1 uur

Website optimalisatie

Experts in Google ranking

Betere vindbaarheid

Hoger in Google komen?

Wil jij ook met je website hoger in Google komen? Om hoger in de zoekresultaten van Google te komen, zijn er verschillende SEO strategieën en technieken die wij kunnen toepassen. 

SEO is een voortdurend proces en het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en richtlijnen van zoekmachines. Uit onderzoek is gebleken dat Google meer dan 200 verschillende ranking factoren gebruikt om een website te ranken. 

Er zijn enkele belangrijke aspecten om dan ook te overwegen voor het optimaliseren van jouw website en de kans op een hogere rank te vergroten.

Reken er ook op dat SEO optimalisatie geen wondermiddel is waardoor je binnen een week op de eerste pagina zal belanden. Dit zal namelijk veel tijd en ook energie kosten. 

Volgens verschillende bronnen haalt nog geen 10% van alle nieuwe websites de eerste pagina binnen een jaar. Wij kunnen er uiteraard ook wel voor zorgen dat de SEO op je website 100% geoptimaliseerd is waardoor je je kansen zeker vergroot op een goede positie in de zoekresultaten.

Zoekwoord optimalisatie en hoger in Google komen

Wil jij ook met je website hoger in Google komen? Wij onderzoeken relevante zoekwoorden die gerelateerd zijn aan jouw website of onderneming en gebruiken ze dan ook in je content. Het is dan ook belangrijk om zoekwoorden op een natuurlijke manier te gebruiken, zodat jouw tekst waardevol blijft voor de lezers. 

Wij zullen de teksten hierop aanpassen en een natuurlijke zoekwoord dichtheid gebruiken van ongeveer 2% tot 3%. Ook zullen we in de tekst genoeg lijdende vorm en signaalwoorden gebruiken. Dit zodat je tekst een maximaal geoptimaliseerd zodat de zoekmachines begrijpen waar jouw content over gaat.

hoger in google komen | hoger in google | website hoger in google

On-page optimalisatie brengt je website hoger in Google

Wij optimaliseren jouw website technisch met een duidelijke website structuur en ook voldoende interne links. Ook verbeteren we je laadsnelheid en optimaliseren we de URL structuur van je website. 

Ook maken we gebruik van relevante meta tags ook optimaliseren we de afbeeldingen in het juiste formaat en bestandsvorm. Een goed gestructureerde en technisch gezonde website is een belangrijke factor en kan ook zeker bijdragen aan een betere ranking in Google.

Kwalitatieve content brengt je website hoger in Google

Wij zorgen ervoor dat je hoogwaardige en unieke content krijgt die inspeelt op de behoeften van jouw doelgroep. Goede content trekt niet alleen meer bezoekers aan, maar kan ook leiden tot meer externe links naar jouw website. 

Dit is ook weer gunstig voor de zoekmachine positie aangezien linkbuilding ook een belangrijk aspect is om hoger in Google te komen.

Backlinks helpen

Wij bouwen ook hoogwaardige backlinks naar jouw website op. Dit bereiken wij door waardevolle inhoud te creëren die anderen natuurlijk willen delen en linken. Ook gaan we samenwerkingen aan met andere relevante websites. Een mogelijkheid is ook dat we schrijven op gastblogs van andere websites met een link naar jouw site. 

Linkbuilding kan erg handig zijn om jouw website hoger in Google te krijgen. Door een goed linkprofiel op te bouwen en daardoor jouw domein sterkte te verhogen gaat je rank gegarandeerd omhoog binnen de zoekresultaten van de zoekmachines. 

Het is wel belangrijk dat de backlinks kwalitatief zijn. Het is namelijk ook zo dat wanneer je veel backlinks krijgt van lage kwaliteit Google dit kan zien als spam. Wanneer Google dit als spam zit kan het er voor zorgen dat je website een lagere rank krijgt.

hoger in google komen | hoger in google | website hoger in google

Gebruikerservaring

Wij zorgen voor een positieve gebruikerservaring op jouw website. Met een sterke navigatie, mobielvriendelijkheid, goede leesbaarheid en ook een aantrekkelijk ontwerp gaan we zeker scoren. 

Een goede gebruikerservaring kan de betrokkenheid van bezoekers vergroten en de kans vergroten dat ze langer op jouw website blijven waardoor je hoger in Google kan komen. Google vindt een website die gebruiksvriendelijk is namelijk erg belangrijk.

Sociale signalen

Wees actief op sociale media en promoot jouw content. Sociale signalen zoals likes, shares en commentaren kunnen de zichtbaarheid en het bereik van jouw website vergroten. 

Wij kunnen ook eventueel de sociale media profielen van jou onderneming beheren en regelmatig content plaatsen zodat deze altijd up to date blijven en meer interactie kan genereren met eventuele nieuwe klanten. Het is ook belangrijk om te benadrukken dat om hoger in Google te komen tijd en consistentie vereist is. 

Het is natuurlijk niet zo dat je binnen enkele dagen al op de eerste pagina zal staan. Wees daarom geduldig en bedenk, de aanhouder wint!

Hulp nodig om hoger in Google te komen?

Zoals je hierboven ook wel hebt kunnen lezen is het een vrij ingewikkeld proces om je website hoger in Google te laten komen. Wij kunnen ons dan ook helemaal voorstellen dat dit iets te veel werk kan zijn. Wij kunnen je daarom dan ook helpen om hoger in Google te komen. 

Onze SEO experts hebben al veel mensen geholpen met het behalen van een hogere positie in de zoekresultaten van verschillende zoekmachines. Wacht niet langer en neem direct contact met ons op zodat we een slimme strategie voor je kunnen bedenken om meer resultaat en ook conversie te behalen.

hoger in google | hoger in google komen
Scroll naar boven