Webshop laten maken?

Nieuwe goedkope WordPress webshop laten maken vanaf €599!
Professioneel en snel opgeleverd.
Neem direct contact met ons op voor meer informatie!

webshop laten maken | webshop laten bouwen | nieuwe webshop laten maken | goedkope webshop laten maken

Webshop laten maken vanaf €599!

Binnen 1 uur antwoord op je vraag

Makkelijk je webshop beheren

Responsive designs

Nieuwe webshop laten maken?

Een nieuwe webshop laten maken is ook altijd maatwerk. Je hebt waarschijnlijk ook je eigen ideeën over wat jij voor ogen hebt qua design en de inhoud. Wij kunnen daarom ook samen kijken naar de mogelijkheden om een shop voor jou te maken. 

Laat je nieuwe webshop daarom ook bouwen door ons. Onze experts maken jouw WordPress shop op basis van je eigen doelen en ook wensen. De shops die wij maken zijn gebruiksvriendelijk, Google vriendelijk en ook mobiel vriendelijk. 

Dit is dan ook is erg belangrijk omdat bijna iedereen vanaf zijn mobiel op het internet zit. Een professionele nieuwe webshop laten bouwen kun je daarom ook gerust aan ons overlaten! 

Goedkope webshop laten maken

De kosten van een nieuwe webshop laten maken kunnen ook erg verschillen. Dit ligt er bijvoorbeeld aan bij welke designer je jouw shop laat maken. 

Over het algemeen liggen de kosten gemiddeld rond de €1000 tot €10000 euro. Een duurdere webshop betekent ook dat er meer tijd in je shop zal worden gestoken. Het ligt er natuurlijk ook aan wat jou wensen zijn en hoe technisch de shop is. 

Bij ons kan je dan ook al een nieuwe goedkope webshop laten maken vanaf slechts €599! 

Nieuwe webshop pakketten

Je kunt bij ons voor heel weinig geld dan ook al een nieuwe goedkope WordPress webshop laten maken. Zo is een shop laten maken dan ook voor iedereen betaalbaar. 

Al onze nieuwe shops hebben dan ook een uniek design. Wij kunnen overweg met alle designs en ook kleuren. Kies daarom dan ook het pakket dat het beste bij jouw past! Hierbij kun je ook gerust aangeven wat je wilt. Op deze manier komt ieder ontwerp er origineel en ook professioneel uit te zien!

Standaard

€599*

Nieuw uniek design

Tot 5 pagina’s gevuld

100% jouw eigendom

Betalingen met iDeal mogelijk

Domeinnaam

WordPress CMS

Gratis stockfoto’s

Google statistieken

Aanmelding Google

Snelle hosting € 8 p/m

Ook 1 maand gratis support

*Vanaf prijzen nieuwe webshop laten maken zijn ex btw

Advanced

€799*

Nieuw uniek design

Tot 10 pagina’s gevuld

100% jouw eigendom

Betalingen met iDeal mogelijk

Domeinnaam

WordPress CMS

Gratis stockfoto’s

Google statistieken

Aanmelding Google

Korting op SEO tekst

Snelle hosting € 8 p/m

Ook 1 maand gratis support

*vanaf prijzen zijn ex btw.

Excellent

€999*

Nieuw uniek design

Tot 15 pagina’s gevuld

100% jouw eigendom

Betalingen met iDeal mogelijk

Domeinnaam

WordPress CMS

Gratis stockfoto’s

Google statistieken

Aanmelding Google

Korting op SEO tekst

Slider op homepage

Snelle hosting € 8 p/m

Ook 1 maand gratis support

*vanaf prijzen zijn ex btw.

Op maat

Op aanvraag

Nieuw uniek design

Onbeperkt aantal pagina’s

100% jouw eigendom

Betalingen met iDeal mogelijk

Domeinnaam

WordPress CMS

Compleet op maat gemaakt

Gratis stockfoto’s

Google statistieken

Aanmelding Google

Korting op SEO tekst

Snelle hosting € 8 p/m

Ook 1 maand gratis support

*vanaf prijzen zijn ex btw.

Waarom kiezen voor een webwinkel?

Wil jij ook een goedkope nieuwe webshop laten maken? De online markt is al jaren sterk aan het groeien. Zeker in deze tijd is het belangrijk om ook een goede online winkel te hebben. Met een eigen webshop ben je ook altijd open. Klanten kunnen dan ook altijd bij jou je producten kopen. Je hebt ook geen last van sluitingstijden. 

Ook helpt een webshop bij de vindbaarheid van jouw fysieke winkel. Bovendien kunnen klanten ook lekker vanuit huis jouw producten kopen. Ook bespaart een online winkel je de kosten die een fysieke winkel met zich mee brengen. Dus wacht niet langer en laat jouw nieuwe webwinkel ook door ons maken.

Waar moet je op letten?

Als je een nieuwe WordPress webshop laat maken, is het belangrijk dat je ook de juiste doelgroep direct aanspreekt. De webshop moet technisch gezien goed ingeregeld zijn, snel laden en ook responsive zijn. Dus goed zichtbaar en vindbaar op desktop, tablet en ook mobiel. 

Wil jij ook een nieuwe webshop laten maken die je meer klanten en rendement oplevert? Laat jouw shop dan ook maken door het ervaren team van Design & SEO.

Wat kost het bij ons?

Bij ons kun je ook al een nieuwe goedkope webshop laten maken vanaf €599! Uiteraard is elke shop en ook iedere onderneming uniek. In alle pakketten zit alles wat je nodig hebt voor een professionele en ook goed functionerende website. Daarnaast hebben we ook maatwerk waardoor in principe alles mogelijk is.

Kom je er niet uit? Chat, bel of mail ons ook gerust, dan kijken we samen wat het beste bij jou past.

webshop laten maken | webshop laten bouwen | nieuwe webshop laten maken | nieuwe webshop laten bouwen | goedkope webshop laten maken | goedkope webshop laten bouwen

Webshop laten maken met performance

Een nieuwe webshop laten maken wordt vaak alleen gedaan om er mooi uit te zien. Het is echter ook heel belangrijk dat een webshop wordt gemaakt voor een betere performance. Dit wil ook wel zeggen dat de shop snel geladen kan worden op verschillende apparaten, zoals bijvoorbeeld desktop en mobiel. 

Wanneer een webshop snel geladen kan worden zullen bezoekers sneller blijven waardoor je een minder hoge bounce-rate krijgt en ook geen omzet mis loopt. Een slome webshop heeft namelijk ook weinig potentie om een hoge rank te behalen in Google. Als jouw webshop er erg lang over doet om te laden zullen je bezoekers dan ook al snel afhaken en naar je concurrenten gaan. 

Wanneer je een webshop laat maken bij ons kijken we uiteraard naar een mooi design, maar wij vinden performance misschien nog wel veel belangrijker! Je kan een mooi ontwerpen shop hebben die er super uit ziet op het hoog, maar toch een zeer slechte performance heeft. Wij komen dit fenomeen dan ook erg vaak tegen waardoor er dan extra werk verricht moet worden om een bestaande webshop een betere performance te geven.

Nieuwe webshop laten maken

Ook een nieuwe goedkope WordPress webshop laten bouwen door Design & SEO? Laat je dan ook verrassen door onze prachtige designs. Je kiest een design en stuurt ons teksten en ook foto’s. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe webshop professioneel en ook heel snel online staat, helemaal naar jouw wens!

Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat jouw nieuwe webshop 100% mobielvriendelijk is. Dit is ook heel belangrijk omdat de meeste klanten jouw shop zullen bezoeken met hun mobiel. 

Wil je niet je eigen teksten schrijven? Ook dit kunnen wij voor je uit handen nemen door een goede SEO tekst te schrijven. Een nieuwe webshop laten bouwen doe je daarom dan ook bij ons!

webshop laten maken | shop laten maken | nieuwe webshop laten maken | nieuwe shop laten maken | webshop laten bouwen | nieuwe webshop laten bouwen | goedkope webshop laten maken | goedkope webshop laten bouwen

Waar we je ook mee kunnen helpen

Website laten maken

Wil jij een winstgevende website laten maken die ook nog is rendement oplevert? En tevens met optimale vindbaarheid? Dan ben je bij Design & SEO dan ook aan het juiste adres. We helpen je graag!

Website onderhoud

Geen tijd of ervaring om je eigen website te onderhouden? Dat is geen enkel probleem! Wij kunnen dit makkelijk voor je uit handen nemen door wekelijks je website te onderhouden. Wel zo handig toch?

Logo maken

Een uniek bedrijfs logo laten maken? Een website is niet compleet zonder een mooi logo. Laat je daarom verrassen door onze mooie logo ontwerpen. Neem contact op en kijk wat we voor je kunnen betekenen.

Waarom een WordPress webshop laten maken?

Als je ervoor kiest om jouw nieuwe webshop te laten bouwen door Design & SEO, dan maken wij die ook in WordPress. Met het WordPress CMS kun je namelijk ook heel eenvoudig wijzigingen aanbrengen aan jouw site. En dat ook nog is zonder kennis. 

Ook kun je simpel teksten en foto’s toevoegen en verwijderen. Hierdoor kan je jouw site vernieuwen en voldoe je ook aan alle wensen van je bezoekers en van zoekmachines. Een WordPress webshop laten maken kan je dus gerust aan ons overlaten. Neem direct contact met ons op.

Webshop laten maken met conversie

Conversie is ook erg belangrijk voor een webwinkel. Om meer bezoekers naar jouw online winkel te laten komen, is het dan ook belangrijk dat je gebruik maakt van goede SEO. Wij richten jouw nieuwe webshop dan ook optimaal en SEO gericht in. 

Ook is het heel belangrijk dat jouw online winkel goed toegankelijk is door een makkelijke structuur. Dit zorgt er dan ook voor dat klanten sneller iets kopen op jouw webwinkel.

Scroll naar boven