SEO teksten

Sterke SEO teksten laten schrijven door SEO experts? SEO tekst laten schrijven vanaf slechts 6 cent per woord!
Neem contact met ons op een laat onze experts direct aan de slag gaan.

seo teksten | seo tekst | seo tekst laten schrijven | seo teksten laten schrijven | seo tekst schrijven | seo teksten schrijven

Teksten vanaf 6 cent per woord

Snelle reactie binnen 1 uur

Professionele teksten

Unieke teksten

SEO teksten laten schrijven?

Website laten maken bij ons? Je hebt natuurlijk ook een ijzersterke geoptimaliseerde tekst nodig om zoekmachines en bezoekers te overtuigen over jouw product of dienst. Je kan natuurlijk je eigen teksten aanleveren maar wij kunnen die zeker ook voor jou schrijven. 

Wil jij ook SEO teksten laten schrijven door onze experts? Het schrijven van teksten is dan ook een vak apart. Wij kunnen de teksten voor jouw website geschikt maken voor de zoekresultaten in Google, door een sterke en technische SEO tekst te schrijven. 

Onze SEO experts hebben al veel mensen geholpen bij het beter vindbaar maken van hun websites en ook webshops. Wij werken dan ook met vaste tarieven voor al je teksten. Afhankelijk van de lengte kost een tekst je niet meer dan 6 tot 10 cent per woord. Een kwalitatieve SEO tekst laten schrijven hoeft daarom ook helemaal niet duur te zijn!

Wat is een SEO tekst?

Een SEO tekst wordt ook wel een zoekmachine geoptimaliseerde tekst genoemd. Dit is een tekst die is geschreven met als doel om goed te scoren in zoekmachines zoals Google. Het richt zich dan ook op specifieke zoekwoorden of zoektermen die relevant zijn voor het onderwerp van de tekst. 

Het doel van van deze teksten is om zowel zoekmachines als gebruikers tevreden te stellen. Door relevante zoekwoorden op een natuurlijke manier op te nemen en kwalitatieve inhoud te bieden, kan een zoekmachine geoptimaliseerde tekst helpen om een website hoger te laten ranken in de zoekresultaten en meer organisch verkeer aan te trekken.

seo tekst schrijven | seo teksten | seo teksten schrijven

Wat kost een SEO tekst laten schrijven?

Wanneer wij een SEO tekst schrijven werken wij altijd met vaste tarieven. De prijs is afhankelijk van de lengte van de tekst en ook het aantal teksten dat geschreven moeten worden. Wij garanderen wel dat je niet meer als 6 tot 10 cent per woord betaald wanneer wij een SEO tekst voor jouw schrijven. 

Wanneer je een website of een webshop bij ons laat maken krijg je tevens ook nog eens korting voor het laten schrijven een tekst, je betaald dan slechts 6 cent per woord! De prijzen voor deze teksten zijn wel exclusief btw. Kwaliteit hoeft daarom ook niet duur te zijn! Laat daarom je nieuwe seo tekst vandaag nog schrijven door de experts van Design & SEO.

Waar houden wij rekening mee?

Er zijn een heel aantal dingen waar wij dan ook rekening mee houden bij het schrijven van een SEO tekst. Uiteraard schrijven we unieke en ook eenvoudig leesbare content die gerelateerd is aan jouw bedrijf of niche. Ook gebruiken we een keyword density van ongeveer 2-3% en verspreiden we jouw zoektermen ook goed over de tekst.

Wat ook belangrijk is is dat we een goede structuur maken in de koppen en subkoppen zodat Google jouw tekst goed kan begrijpen. Tevens stoppen we je keyword in de eerste alinea van de tekst zodat deze meteen duidelijk zichtbaar is voor Google.

Zoekwoorden in een SEO tekst

SEO teksten gebruiken relevante zoekwoorden die mensen waarschijnlijk zullen invoeren in zoekmachines bij het zoeken naar informatie over het onderwerp van de tekst. 

Het is belangrijk om deze zoekwoorden strategisch in de tekst op te nemen, met inbegrip van de titel, subkoppen, inleiding en de hoofdtekst. Wanneer wij een tekst voor je schrijven zullen we de zoektermen goed verdelen over de tekst en, titel en subkoppen.

Inhoud en kwaliteit

Hoewel het optimaliseren van teksten voor zoekmachines belangrijk is, moet de tekst ook waardevol en informatief zijn voor de lezers. 

Zoekmachines hechten veel waarde aan kwalitatieve inhoud die relevant en nuttig is voor gebruikers. Wij schrijven een tekst met duidelijke content die ook aansluit bij de doelgroep die jij wenst binnen te halen.

Leesbare SEO tekst

Een goede SEO tekst is gemakkelijk leesbaar en begrijpelijk voor de gebruikers. Dit betekent het gebruik van duidelijke en beknopte zinnen, het structureren van de tekst met koppen en subkoppen, en het gebruik van alinea’s om de tekst overzichtelijk te maken.

Unieke content

Het is ook belangrijk dat de content van een SEO tekst uniek is. Dit wil zeggen dat het niet zomaar een gekopieerde tekst kan zijn die van een andere website is afgehaald.

Google herkent dit dan ook meteen en dat kan zelfs zorgen voor een negatieve daling in je Google rank. Wij schrijven een tekst die uniek is en geen plagiaat bevat zodat je content niet identiek is aan die van jouw concurrent.

Metadata

Naast de inhoud van de tekst, is het ook belangrijk om de metadata te optimaliseren. Dit omvat de titel van de pagina, de metabeschrijving en eventuele relevante tags. 

Deze elementen worden weergegeven in de zoekresultaten en kunnen de klikfrequentie van gebruikers beïnvloeden. Wanneer wij een SEO tekst schrijven houden we hier uiteraard ook rekening mee.

Al overtuigd?

Wil je een kwalitatief goede SEO tekst laten schrijven voor jouw website en dat tevens ook nog is tegen een scherpe prijs? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. 

We bekijken samen de mogelijkheden zodat we snel aan de slag kunnen. Onze SEO expert heeft al veel teksten geschreven voor ondernemers met veelbelovende resultaten. Laten we dan ook samen jouw website naar een hogere positie brengen!

seo tekst | seo teksten | seo tekst laten schrijven | seo teksten laten schrijven

Lees ook ons blog

Scroll naar boven