Website onderhoud

Website onderhoud laten uitvoeren door experts? Een website onderhouden doen wij al vanaf slechts €20 per maand!
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
website onderhoud | website onderhouden | website laten onderhouden

Website onderhoud vanaf €20 p/m

Altijd binnen 1 uur reactie

Betaalbare website onderhoud

Altijd up-to-date

Website laten onderhouden

Heb je een website laten maken door ons? Hier hoort natuurlijk ook het nodige website onderhoud bij. Je kunt er voor kiezen om je eigen website onderhoud uit te voeren. Dit doe je simpel en ook gemakkelijk met het content management systeem van WordPress. 

Dit wordt ook standaard meegeleverd tijdens de oplevering van je website. Je kan met dit systeem zelf heel eenvoudig jouw eigen website bijhouden. Wij geven je hier ook heldere en duidelijke instructies voor hoe je dit zou kunnen doen. 

Mocht je er toch alsnog niet uit komen? Wij zijn uiteraard ook altijd bereikbaar om je hierbij eventueel op weg te helpen. Ook krijg je natuurlijk na oplevering nog 1 maand gratis website onderhoud! Wil je permanent je website laten onderhouden? Ook dit kunnen we zeker voor je doen.

website onder | website onderhoud | website laten onderhouden

Liever niet je eigen website onderhouden?

Liever niet jouw eigen website onderhouden omdat je hier geen tijd of kennis voor hebt? Wij snappen dit helemaal, als ondernemer wil je natuurlijk bezig zijn met je eigen onderneming en niet nog veel tijd besteden aan het onderhouden van je eigen website. Daarom kunnen wij dit ook zeker voor je uit handen nemen. Wij zorgen er dan voor dat jouw website altijd up-to date blijft. De kosten hiervoor zijn ook erg laag en bedragen slechts €20,- per maand!

Website onderhoud en veiligheid

Er zijn een heleboel redenen waarom website onderhoud ook erg belangrijk is! Uiteraard hebben jouw software en plug-ins regelmatig updates die uitgevoerd moeten worden zodat je website niet verouderd. Een verouderde website is namelijk erg gevaarlijk omdat dit een paradijs is voor hackers en ook malware infecties.

Doordat jou software niet up-to-date is kunnen er mogelijk veiligheidsgaten in komen, en dit is iets wat je echt wilt voorkomen! Wanneer je website eenmaal is besmet met malware, virussen of helemaal gehackt is zal het uiteindelijk veel duurder zijn om deze weer malware en hackvrij te krijgen. Daarom is het ook belangrijk om je website altijd up-to-date te houden. 

Hackers liggen namelijk continue op de loer om veiligheidsgaten te zoeken in verouderde plug-ins. WordPress is het meeste gebruikte programma om websites mee te maken en daarom is dit dan ook niet ongebruikelijk dat er mensen zijn die kwade bedoelingen hebben met je website.

Waarom is website onderhoud belangrijk?

Website onderhoud is een essentieel onderdeel om de veiligheid, prestaties, functionaliteit, SEO en reputatie van je website te waarborgen en veilig te stellen.

Door regelmatig onderhoud uit te voeren kun je problemen vroegtijdig opsporen en ook oplossen. Hierdoor blijft je website effectief functioneren en ook een positieve gebruikerservaring bieden. Wanneer je bijvoorbeeld niet regelmatig je website update kan deze besmet raken met malware en nog veel erger, zelfs gehackt worden!

website onderhoud | website laten onderhouden | website onderhouden

Je website onderhouden is belangrijk

Website onderhoud is dus zoals je hierboven ook al hebt kunnen lezen een erg belangrijke taak die zeker uitgevoerd moet worden. Hieronder hebben we nog een opsomming gemaakt van de belangrijkste redenen waarom ook jij jouw website onderhoud uitbesteed aan Design & SEO!

Veiligheid

Regelmatig onderhoud van je website zorgt ervoor dat beveiligingslekken en kwetsbaarheden worden opgespoord en verholpen. Dit is essentieel omdat websites vaak het doelwit zijn van hackers en kwaadwillende individuen. Wij zullen er voor zorgen dat je website regelmatig wordt onderhouden waardoor deze zo veilig mogelijk zal zijn. 

Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat de beveiligingsmaatregelen up-to-date blijven en dat potentiële beveiligingsrisico’s worden geminimaliseerd. Wel zo prettig toch?

Website onderhoud en prestaties

Een goed onderhouden website presteert beter met performance omdat er geen oude software op staat die je website eventueel slomer kan maken. Dit betekent dus dat je site sneller laadt en soepeler werkt, wat de gebruikerservaring verbetert. 

Snelle laadtijden zijn belangrijk omdat bezoekers vaak ongeduldig zijn en een trage website snel verlaten. Door regelmatig website onderhoud uit te laten voeren, kun je ervoor zorgen dat alle software updates zijn geïnstalleerd, onnodige bestanden zijn opgeruimd en dat de website efficiënt blijft werken.

website onder | website onderhoud | website laten onderhouden

Functionaliteit

Websites zijn vaak gebouwd met behulp van contentmanagementsystemen (CMS) zoals WordPress, Joomla of Drupal. Zelf gebruiken wij ook bijna altijd WordPress om een website te bouwen. Deze systemen maken dan ook vaak gebruik van verschillende plug-ins, thema’s en extensies. Deze software krijgt regelmatig updates om bugs op te lossen, nieuwe functies toe te voegen en beveiligingsproblemen aan te pakken. 

Door een website onderhoud uit te laten voeren door ons, kun je ervoor zorgen dat al deze componenten up-to-date zijn en goed samenwerken, waardoor de functionaliteit van je website ook behouden blijft.

Zoekmachine optimalisatie

Website onderhoud kan ook zeker van invloed zijn op de SEO prestaties van je website. Zoekmachines zoals Google geven namelijk ook de voorkeur aan websites die regelmatig worden bijgewerkt worden. Zelf kan je natuurlijk ook regelmatig nieuwe inhoud toe voegen en oude inhoud bij werken. 

Wij kunnen eventueel technische problemen op te lossen en software altijd up-to-date houden. Hiermee kunnen we dan samen de zichtbaarheid van je website in zoekmachines flink verbeteren en behouden.

Website onderhoud uitbesteden

Wij hopen je hier een korte maar toch goede samenvatting te hebben gegeven waarom website onderhoud zo belangrijk. Neem gerust contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden om het onderhoud voor je uit handen te nemen en je volledig te ontzorgen.

logo

    Lees ook eens ons blog

    Scroll naar boven