Website laten maken?

Nieuwe goedkope WordPress website laten maken vanaf €199!
Professioneel design met snelle oplevering.
Wacht niet langer en neem direct contact op!

website laten maken | site laten maken | nieuwe website laten maken | nieuwe site laten maken | website laten bouwen | nieuwe website laten bouwen

Vanaf slechts €199!

Binnen 1 uur reactie op je vraag

In eigen beheer

Unieke designs

Nieuwe website laten maken?

Een complete website laten maken is toch altijd maatwerk. Waarschijnlijk heb je immers je eigen gedachten over wat jij graag wilt met de inhoud en het ontwerp van je website. Wij kunnen daarom samen kijken naar de mogelijkheden om een website voor jou te ontwerpen. Laat daarom je website gerust bouwen door onze webdesigners. Onze experts maken een ontwerp op basis van je eigen doelen en wensen. 

Wij bouwen websites op basis van een goede performance evenals een perfecte gebruiksvriendelijkheid. Dit is erg belangrijk omdat bijna iedereen vanaf zijn mobiel op het internet zit en je daarom ook de meeste bezoekers via daar zult ontvangen.

Goedkope website laten maken

Professionele website laten maken kosten kunnen erg verschillen. Bij ons kan je al een goedkope WordPress website laten maken vanaf slechts €199! De prijs ligt bij ons gemiddeld tussen de €199 en €799 afhankelijk van welk pakket je koopt. Tevens bieden we ook een maatwerk pakket aan waarbij je website compleet op maat gemaakt wordt. Op maat gemaakte sites worden meestal niet met WordPress gemaakt maar compleet gecodeerd en geschreven door onze web specialisten.

Wij houden je ook continue op de hoogte over de voortgang tijdens het ontwerpen. Daardoor houden we korte lijnen waardoor wij je een 100% tevredenheidsgarantie willen geven. Want klanten contact is voor ons erg belangrijk, het gaat natuurlijk om jouw site! Eveneens is een website door ons laten ontwerpen zeer voordelig.

Kant en klare website laten maken?

Je kunt bij ons dus voor heel weinig geld al een kant en klare website laten maken. Daarmee is een site ontwerpen ook voor iedereen betaalbaar. Al onze nieuwe sites hebben dan ook unieke designs. Hierdoor krijg je je eigen thema en kleurcombinaties die het beste passen bij jou huisstijl, geheel naar je eigen wensen.

De pakketten gaan van een 1 pagina website tot websites met 10 pagina’s of meer. Hierbij kun je ook gerust aangeven wat je wensen zijn, dan gaan wij direct voor je aan de slag. Op deze manier komt ieder ontwerp er professioneel en ook origineel uit te zien!

Basic

€199*

Nieuw design

1 pagina

WordPress CMS

Domeinnaam

100% jouw eigendom

Gratis stockfoto’s

Statistieken

Aanmelding Google

Snelle hosting € 8 p/m

1 maand gratis support

*vanaf prijzen zijn ex btw.

Populair

€599*

Nieuw design

5 pagina’s gevuld

WordPress CMS

Domeinnaam

100% jouw eigendom

Gratis stockfoto’s

Statistieken

Aanmelding Google

Korting op SEO tekst

Snelle hosting € 8 p/m

1 maand gratis support

*vanaf prijzen zijn ex btw.

Premium

€799*

Nieuw design

10 pagina’s gevuld

WordPress CMS

Domeinnaam

100% jouw eigendom

Gratis stockfoto’s

Statistieken

Aanmelding Google

Korting op SEO tekst

Slider op homepage

Snelle hosting € 8 p/m

1 maand gratis support

*vanaf prijzen ex btw.

Maatwerk

Op aanvraag

Nieuw design

Alle software wensen mogelijk!

100% jouw eigendom

Domeinnaam

Onbeperkt aantal pagina’s

Programmeerwerk op maat

Gratis stockfoto’s

Statistieken

Aanmelding Google

Korting op SEO tekst

Snelle hosting € 8 p/m

1 maand gratis support

*vanaf prijzen ex btw.

Prijs van jouw wordpress website

Een WordPress website laten maken prijs verschilt per design bedrijf. Bij ons kun je al een nieuwe goedkope website laten maken vanaf €199! Elke onderneming is natuurlijk uniek, kies daarom goed een pakket wat het meeste bij jou wensen past. 

Bij alle pakketten zit in principe alles wat je nodig hebt voor goed werkende en ook professionele websites. Het enige verschil is daarom hoe uitgebreid en specifiek jouw wensen zijn. 

Kijk daarom ook goed wat het beste aansluit bij jouw wensen. Want waar de ene persoon genoeg heeft aan 1 pagina kan het maar zo zijn dat jij voor je onderneming toch wel 5 of zelfs 10 pagina’s of meer nodig blijkt te hebben.

website laten maken

Unieke website laten maken die het verschil maakt

Wil jij ook een website laten maken door onze WordPress experts? Wij bouwen al jaren nieuwe websites die een goede indruk en ook een sterke impressie geven bij bezoekers en gebruikers. Ons maakt het dan ook niet uit wat voor onderneming je hebt of wat voor site je wilt. Geen enkel design is voor ons een probleem, wij kunnen dan daarom zeker alles aan! 

Niet alleen krijg je een mooi nieuw design maar ook bouwen wij de website met hoge performance score. Hierdoor laadt hij snel en rankt hij daardoor hoger bij de zoekmachines! Je rank is namelijk erg belangrijk om nieuwe klanten te kunnen bereiken. Want wanneer je niet vindbaar bent in de zoekresultaten zal je het vooral moeten hebben van mond op mond reclame.

Waar moet je op letten bij het laten maken van een website?

Als je een website laat maken, is het belangrijk dat je ook de juiste doelgroep direct aanspreekt. De site moet technisch gezien goed geregeld zijn, snel laden evenals responsive zijn. 

Responsive wil namelijk zeggen dat je site zich goed aanpast aan alle verschillende apparaten die bezoekers kunnen gebruiken om je site te bezoeken. Dit zijn bijvoorbeeld mobiel, desktop en tablet. 

Wil jij een nieuwe site die de vindbaarheid van je bedrijf vergroot evenals meer nieuwe klanten oplevert? En ook nog is met uitstekende performance en snelheid? Laat onze specialist daarom nu direct voor jou aan de slag gaan!

website laten maken
website laten maken

Website laten maken met performance

Nieuwe sites worden vaak alleen gemaakt met de intentie om er mooi uit te zien. Het is echter heel belangrijk dat een ontwerp wordt gemaakt voor performance. Performance is namelijk ook erg belangrijk als ranking factor in de zoekresultaten. 

Wanneer een website snel geladen kan worden zullen bezoekers sneller blijven waardoor je een minder hoge bounce rate krijgt. Als hij er erg lang over doet om te laden zullen je bezoekers dan ook al snel afhaken. 

Vaak zien we sites met een mooi en strak design maar toch met slechte performance scores. Wij komen dit fenomeen erg vaak tegen waardoor er dan extra werk verricht moet worden om een bestaande site betere performance te geven. Je website laten maken bij ons zorgt voor een gegarandeerde snelle performance.

Responsive designs

Goedkope WordPress website laten bouwen door D&S? Je kiest één van onze designs en stuurt ons informatie waaronder teksten en foto’s. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw website professioneel en snel online staat. Ook nog is helemaal naar jouw wens!

Natuurlijk zorgen wij er bovendien voor dat je site 100% mobielvriendelijk is. Dit is namelijk heel belangrijk omdat de meeste mensen jouw site zullen bezoeken met hun mobiel. 

Wil je echter niet je eigen teksten schrijven? Geen enkel probleem, wij kunnen namelijk ijzersterke SEO teksten voor je schrijven. Deze teksten schrijven we ook al vanaf slechts 6 cent per woord!

website laten maken | site laten maken | nieuwe website laten maken | nieuwe site laten maken | website laten bouwen | nieuwe website laten bouwen

We doen ook nog meer!

Een nieuwe webshop

Wil jij dat wij een winst gevende webshop bouwen die ook nog is rendement oplevert? En tevens met optimale vindbaarheid? Dan ben je bij ons immers aan het juiste adres. We helpen je graag!

Sterke SEO tekst

Wil jij ook dat wij een SEO tekst schrijven voor jouw website? Hierbij kunnen we je ook zeker helpen! Wij schrijven unieke teksten waardoor je een hogere positie kan behalen in de zoekresultaten!
Google ranking
Wil je ook een hogere rank in de zoekmachines bereiken? Onze SEO expert kan jou hierbij helpen! Wij optimaliseren de on page SEO om een betere positie te behalen in de zoekresultaten.

Waarom een WordPress website laten maken?

Ook jouw website laten maken door D&S? Dan bouwen wij die meestal ook in WordPress. Met het WordPress CMS kun je bovendien heel eenvoudig wijzigingen aanbrengen aan jouw site. En dat ook nog is zonder kennis. 

Met het WordPress CMS kan je bijvoorbeeld ook een nieuwe tekst plaatsen en nieuwe pagina’s of foto’s toevoegen. Hierdoor kan je jouw website vernieuwen en voldoe je aan alle wensen van jouw bezoekers evenals die van zoekmachines.

website laten maken

Website laten maken? Dat kan dan ook overal!

Een nieuwe goedkope WordPress website laten maken is voor ons dan ook geen probleem. Wij zijn immers werkzaam door heel Nederland. Of je bedrijf nu gevestigd is in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Deventer, Apeldoorn, Zwolle, Zutphen of waar dan ook. Omdat we overal te werk kunnen gaan maakt het daarom niet uit waar je bedrijf gevestigd is. Wij zorgen voor jouw online succes met een goede en eveneens snelle site!

Wanneer we voor je aan de slag gaan kijken we uiteraard naar een mooi ontwerp, maar wij vinden performance misschien nog wel veel belangrijker. Bij ons je website laten maken levert je een website op met performance en snelheid, precies wat jij nodig hebt om te kunnen groeien! 

Ons team weet ook zeker van aanpakken. Daarom streven we er naar je nieuwe site zo snel mogelijk op te leveren. Neem dus gerust contact met ons op voor een gratis offerte. Ook kunnen we je helpen je vindbaarheid te vergroten in de zoekresultaten. Wij hebben namelijk veel ervaring in het ranken in Google door middel van een goede SEO optimalisatie.

website laten maken
Scroll naar boven